Privatne škole u Srbiji: Kvalitetnije obrazovanje ili prečica do diplome

Ostavite komentar


  1. Ko nije u stanju da završi državnu školu, ker mu je mozak mu u rikvercu, plati privatnu-kiosk školu i onda je „akademski“ građanin. Zato nam i jeste ovakvo stanje u zemlji!

    1. Bez namere da ih opravdavam ali stanje je bilo loše i pre kiosk diploma. Upravo to pre je i dovelo do njih. Znači imamo druge probleme ne samo kratko pamćenje.

  2. Ništa se ne može generalizovati pa tako ni privatno obrazovanje. Ima i dobrih i loših privatnih ustanova, isto kao što je slučaj i među državnim – prosto i jednostavno.

    1. Samo nešto nisam čuo da je neko propao u privatnoj školi,kao ni na fakultetu(to upisuju samo genijalci)!!Zar nije čudno da neko ko npr.tavori na Ekonomskom fakultetu BU pređe na mega zez i briljira??!!

      1. Ne znam da li je čudno ili ne, ali znam da “mega zez” nije jedini privatni fakultet u Srbiji. Jedna lasta ne čini proleće.

  3. bez dileme, jer znam neke od „dipl.strucnjaka“ te skole su za one koji PRAVE, drzavne, nisu u stanju da zavrse! Takve porodice obicno guraju decu od osnovne pa do mastersa…rezultat – som, na suvom…ali sa diplomm, i obicno partijskom knjizicom! Takvi odose u vrh a ostala deca…u inostranstvo! Mozda je tako i bolje.Svako na svoju stranu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.