Produžen upisni rok za brucoše na Pedagoškom fakultetu u Vranju 1Foto: V.Ristić/ Danas

Pedagoški fakultet u Vranju organizovaće produženi prvi konkursni rok za upis nove generacije studenata u okviru školske 2023/2024. godine, na studijskim programima za obrazovanje učitelja, za obrazovanje vaspitača i za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 3. do 6. jula, neposredno na fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu [email protected].

Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 7. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu ili preuzima sa sajta fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

I ove godine će, odlukom Fakulteta, svi studenti koji se upišu ostvariti pravo na besplatno školovanje na prvoj godini studija.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960, navodi se u saopštenju Pedagoškog fakulteta u Vranju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari