Prvanović: Zaustavite sramoćenje RTS, prekinite kršenje zakona

Ostavite komentar


  1. Neproverena i svakako nezvanicna ali ipak, kakva takva informacija, posto, realno drugih uopste nema: glasao samo jedan (1) drug clan upravnog o(d)bora rtsa, ostali gledali u patos iliti pod. Mada, ko ce ga znati, mozda je to iz njihove vizure pogled u svetlu buducnost..
    Inace, koga interesuje matis, o(d)bor ima osam (8) drugova clanova a potrebita vecina je dvotrecinska !! Kad resite matis, zapitajte se sto je cela ‘stvar’ bas takva?!

  2. Svemogući?
    Od fizike da javnog servisa, demokratije, NVO……..
    Ma čist genije!

  3. Upravni o(d)bor apsolutno NE predstavlja rts, jer ako je jedan od dva kandidata sakupio potpise 80% zaposlenih a nije izabran.. zakljucite sami! E sad, koliko je to tragicna ‘stvar’, sve to u vezi rtsa a samim tim i kao simbolika, govori podatak da je samo jedan (1) od ukupno osam (8) drugova clanova uopste glasao !! Sta su radili i zasto ostali(h) komada sedam (7) drugova clanova, nadam se da mozete pretpostaviti?! Ogoljena diktatura i armija poslusnih (ili ucenjenih, ne pravi razliku) sledbenika moze se resiti samo na jedan nacin!? Srecno nam bilo..
    (izvinjavam se na nezgrapno sastavljenim komentima, mah koji je uzelo nerviranje je neopisiv !!)

  4. Borim se svim snagama da sačuvam lično, ali i dostojanstvo firme u kojoj radim. Ljude, zaposlene u RTS-u zastrašuju, ucenjuju i prema njima se ponašaju kao da su nadničari kod velikog gazde , koji se, eto, slučajno sažalio i dao im parče hleba. Tzv. HR služba otvoreno podržava visokopozicionirane kadrove, kršeći sopstvene „pravilnike“ pisane po sistemu “ mož’ da bude, al’ ne mora za znači“. Ko pristane na prljavu igru, ne fali mu ni dlaka sa glave. Ko ne pristane, završi u najboljem slučaju kod psihijatra. Uporno odbijam da učestvujem u tom zločinačkom poduhvatu i čekam dan kada će me streljati za primer.

  5. G. istrazivacu, ko Vama daje za pravo, da dirigujete stam i kako, zaposleni u RTS-u, treba da rade? Sami sebi ste dali to pravo ili Vam ga dade neko drugi, onako po direktivi?

    1. Bravo za gospodina Prvanovića! Jedan od retkih intelektualaca koji se ,,drznuo,, da javno istupi protiv diktature na svim nivoima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.