Pukla vodovodna cev u Ulici Heroja Dejovića u Sevojnu 1Sevojno/Foto: N. Kovačević

U Ulici Heroja Dejovića u Sevojnu je pukla vodovodna cev ali, kako je za Danas rekao direktor užičkog Vodovoda, nije prekinuto vodosnabdevanje potrošača.

On je objasnio da je pukla cev magistralnog vodovoda u tom delu Sevojna i da će radnici tog preduzeća sutra ujutro početi da otklanjaju kvar.

Istovremeno će, kaže, biti postavljena cisterna sa vodom za piće, dok budu trajali radovi, za koje je rekao da se nada da će se završiti tokom sutrašnjeg dana.

Zbog izlivanja vode na kolovozu, uprava Vodovoda je upozorila građane koji koriste tu ulicu da budu dodatno oprezni u saobraćaju, zbog moguće pojave leda.

„Voda iz te cevi curi, ali vodosnabdevanje nije obustavljeno. Građani će imati vodu do sutra ujutro do osam časova kada će, zbog otklanjana kvara, biti obustavljeno vodosnabdevanje u toj ulici“, kazao je za Danas Duško Ljujić, direktor užičkog Vodovoda.

On je savetovao građanima da obezbede zalihe vode za sutrašnji dan i dodao da će, zbog dečjeg vrtića i škole, koja sutra počinje da radi, dodatno snabdevanje biti omogućeno iz cisterne.

„Nadam se da ćemo otkloniti kvar tokom sutrašnjeg dana“, rekao je za Danas Ljujić i ponovio da se isključenja vode u toj ulici planiraju sutra od osam časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari