Sanja Đurić – tužiteljka u slučaju Savamala

Posle prave sage oko imena tužioca i broja predmeta zbog rušenja objekata u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Botovi 3, 2, 1, start….. Sta jos nisu stigle instrukcije………UAAAA mali vucic

  2. A šta li bi sa onom "naučnicom", koja uz pomoć lažne diplome stekla zvanje "veštaka ekonomske struke" iz Graskog zavoda za veštačenje, i koja je u crno zavila mnoge lažno optužene svojim "nalazima"? Mislim da je po pravnu državu i društveni sistem slučaj u rangu rušenja u Savamali.

  3. Država proizvodi kriminal i lopovluk kroz inistitucije,štoće e reći da u ovoj državi vlada anarhija i bezvlašće i bez zakonje.

  4. Sanja Đurić, kao ni bilo koji drugi zamenik javnog tužioca, nije pas tragač! Prijava, koliko vidim iz teksta, nosi oznaku KTN – a to znači da je izvršilac nepoznat. U tom smislu, Sanja Đurić policiji šalje zahtev da operativnim radom na terenu utvrde identitet počinilaca zlodela. Dakle, zahtev šalje istoj onoj policiji koja se nije odazvala na poziv građana u noći kada su objekti srušeni. Drugim rečima, nije problem u Sanji Đurić koja, inače, kao i svaki drugi zamenik radi po nalogu svog nadređenog javnog tužioca a njen nadređeni po nalogu svog nadređenog, a na vrhu tužilačke piramide je republički javni tužilac iliti Zagorka Dolovac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.