Šarčević: Nagrada prosvetarima u rukama Ministarstva finansija

U školama članicama Unije sindikata prosvetnih radnika 17. marta časovi po 30 minuta

Ostavite komentar


  1. Doslovno predizborni pritisak, a kako tvrde učenici, sa redovnim zakašnjenjem na čas, upisivanjem u dnevnik ,prelistavanjem štampe,čas nikada i ne traje duže od 30 minuta, to učenicima odgovara osim kada je test ili kontrolni.

  2. Zloupotreba 1.septembra, pred dodelu svedočanstva, u predizbornoj kampanji…PA KAD LJUDI DA ŠTRAJKUJU nego kad će imati efekta

  3. Prosvetarima treba isplatiti ono što im pripada, ali štrajk nije rešenje, jer nikad nije urodio plodom, Ni u sindikatu ne postoji jedinstvo.

  4. Tuzno, ali od prosvete su svi digli ruke. Prosvetni radnici iscrpljeni i apaticni. Roditelji imaju velika ocekivanja a ministarstvo nebitnim, jeftinim potezima daje utisak kao da nesto radi. Nece im pomoci ni ta nagrada, a sramno je da im je oduzeto!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.