Severina Kojić: Videla je grad bez ljudi 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Hrvatska pevačica Severina Kojić privedena je u sredu uveče na Novom Beogradu tokom trajanja policijskog časa i odvedena kod sudije za prekršaje.

Kako je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa izrečena joj je novčana kazna od 50.000 dinara koju je odmah platila.

Severina je priznala prekršaj i obratila se preko svog predstavnika za medije saopštenjem pravdajući se da je imala nameru da se preparkira jer je ujutru planirala put za Zagreb, te je tako, ne razmišljajući o policijskom času, izašla van kuće.

„U iščekivanju susreta sa sinom nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje“, kaže se u saopštenju. Navodi se i da joj je u sredu nakon 32 dana otac njenog deteta, srpski biznismen Milan Popović dopustio da vidi sina na 15 minuta.

Na društvenim mrežama bilo je različitih komentara – od ozbiljne brige za Severinu do crnog humora. „Seve, ovo ti je za ono ‘videla sam grad bez ljudi'“, stoji u jednom, u kojem se aludira na njenu pesmu.

„Kad je onomad bilo vanredno stanje, uhapsili su nam Cecu. Sad Severinu“, piše u drugom.

Severina je od početka marta u Beogradu, u domu suprugovih Kojića, gde je došla iz Švajcarske kako bi videla sina Aleksandra (7).

Srpska policija joj je odredila mere samoizolacije, ali ih, prema pisanju medija, pevačica nije striktno poštovala. Na svom profilu na Instagramu napisala je ovih dana da je bila u Njegoševoj ulici u Beogradu ispred Popovićevog ulaza zahtevajući da vidi dete.

Navodno je Popović stavio sebe i dete u izolaciju jer je boravio u Austriji početkom marta, o čemu ona, kako tvrdi, ništa nije znala.

Pravna bitka oko starateljstva nad detetom traje punih šest godina. Razveli su se kada je dečak imao godinu dana.

Krajem prošle godine u zagrebačkom sudu doneta je privremena mera kojom je naloženo da mali Aleksandar ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta. Na tu odluku advokatski tim pevačice podneo je žalbu.

Na profilu na Instagramu pokrenula je SeVeTeve i redovno se obraća svojim brojnim pratiocima. Iz beogradske izolacije je pre neki dan, u klasičnom muškom odelu s belom košuljom i kravatom, zabavljala obožavaoce na Jutjubu i, kako su mediji primetili, osam puta se presvukla i izvela pravu malu modnu reviju.

Sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem venčala se 2015. na gala zabavi u novobeogradskom hotelu gde je bilo 600 zvanica, a mediji su pisali da je „venčanje godine“ koštalo 50.000 evra.

Ova rođena Splićanka proslaviće 48. rođendan naredne nedelje.

Osim kao pevačica okušala se kao manekenka, voditeljka, glumica. Upisala je Srednju glazbenu školu u Splitu, ali je zbog ljubavi prema muzici „zagazila“ u profesionalne vode pre nego što je maturirala. Pre 14 godina je predstavljala Hrvatsku na Evrosongu. Vodi računa o ishrani, šeta, ide u teretanu.

Redovno ide na kozmetičke tretmane, i iako ne koristi botoks, priznaje da je operisala nos, povećala grudi i usne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.