Kad bivši učitelj vodi na skijanje samo odabrane đake: Objava novinarke Tamare Skrozze aktuelizovala stari problem

Ostavite komentar


  1. Nastavnici vode odabrane ucenike za koje znaju da nece da prave probleme, problem sada prave roditelji koji se vredjaju sto njihova deca ne idu umesto da su ih vaspitali kako treba, kad im neko kaze da im je dete nevaspitano i da pravi probleme onda to ne prihvataju….

  2. Šta je ovde čudno…ovo traje dugi niz godina,još kad bi roditelji i društvo saznali kolike su stvarne dnevnice tih prosvetara koji učestvuju u tome…a u stvari ugrade se agencije,vodiči…samo ne vozači buseva jer za njih “ odgovorna“ agencija za koju voze

  3. vazi, pa normalno da biraju koga ce da vode, nece one sto im prave probleme cele godine. Nego danas je svako „zrtva“

  4. Ovaj tekst je obavio zadatak. Popljuvao je prosvetare. Sve zato što je nekom krivo iz nekog razloga.

  5. Umesto da budemo srećni što postoji još po neki retki pozitivan primer posvećenosti učiteljskom pozivu, mi ćemo sve brže bolje da opljujemo, a po pravilu bez dobro proverenih imformacija. Šta je loše u tome kada neki učitelj vodi svoje i to bivše djake na zimovanje!? Zašto uvek sve svodimo na dilove, podmetanja, prevare…? Ako je već pomenuto skijanje, verovatno su “odabrani” skijaši… Uostalom, njegova je dobra volja da vodi bivše djake, a ne obaveza i otkud nam pravo da to osudjujemo!?
    Ja bih pristala da moje dete do kraja osnovne škole vodi njegov učitelj na skijanje. Prvo, deca to vole i drugo imamo poverenje u učitelja.
    Tako da sve pohvale za ovakav gest vredan poštovanja.

  6. Da li je ovaj tekst, mozda, zloupotreba novinarakog posla, zarad ostvarenja nekih sopstvenih interesa? Usput, deleći ružne nazive drugima…
    Zasto se svaki entuzijazam nuzno kritikuje, umesto da se afirmise kako bi se mozda prosirilo ovakvo delovanje?

  7. Da li cete nekada svoj medijaki uticaj iskoristiti za promociju neceg dobrog (npr i ovog) ili afirmativno za poboljsanje necega ili je moguce samo „opljuvati“ bas sve.
    „Zlo raditi, a dobrom se nadati jednostavno ne ide“

  8. Da li vi objavljujete tekst jer je u pitanju Tamara Skeozza a bez da ste malo istrazili zasto se neka deca ne vode ?!Evo,moja deca idu,ja sam izraziti pritivnik ove vlasti…?! Mislite da vode samo decu“politicki podobnih “ roditelja ovog rezima ?!! Sada malo preterujete…

  9. Roditelji bi zeleli da deca idu na ekskurziju tokom skolske godine, a ne na raspustu, ali kazu da su u skoli zabranjene ekskurzije na vise dana. Samo jednodnevne mogu.

  10. Šta je tačno problem sa ovim kampovima tokom raspusta ? Svako može da se prijavi i uplati. Ja nisam čula da je neko odbijen osim ako je vladanje problem.

  11. Ovo je problem koji traje decenijama. Prosvetni radnici (čast izuzetcima), prave razliku između dece ne zbog vaspitanja, već se gleda iz kakve porodice dete dolazi. Sama sam odrasla posmatrajući nepravdu jer sam bila dete spremačice, iako sam imala sve petice u skoli i bila vukovac, ipak ucitelji i nastavnici u osnovnoj skoli su isticali pojedince ciji su roditelji tada bili direktori, lekari…skolske priredbe, ritmicke gimnastike, predstave…uciteljica je uvek birala samo posebnu decu (uvek istu decu) ne pruzajuci sansu ostaloj deci da pokazu svoja umeca jednostavno za neke od nas nije bilo mesta nikad. Isto je i kada su se birale razmene ucenika, takmicenja u skoli, pa i rekreativne nastave i ekskurzije..ne mogu da zamislim tek danas situacija kakva je kada se gleda sve osim obraza i postenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.