Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina noćas stigli u Banjsko Polje gde je nestala devojčica (FOTO, VIDEO) 1Foto: MUP

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Specijalistički timovi MUP-a, koji su poveli i psa Zigija rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je dete nestalo.

Zigi je belgijski ovčar malinoa, star deset godina, obučen i osposobljen za pretragu i spasavanje živih ljudi iz ruševina i na otvorenom prostoru.

Devojčica je nestala u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u četvrti dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari