Spremni da „Pufnu“ 1Foto: Pokret ujedinjenih fantoma

Pokret Ujedinjenih fantoma (PUF) saopštio je da je u toku jučerašnjeg dana dobio poziv iz predsedničkog kabineta radi konsultacija sa predsednikom Srbije oko izbora mandatara za sastav nove Vlade.

S obzirom na to da ovaj pokret funkcioniše samo u noćnim časovima, u tom periodu se i očekuje sastanak sa Predsednikom Vučićem.

– Sastanak neće biti održan na Andrićevom vencu već na tajnoj lokaciji jer predstavnici ovog pokreta, dok pregovaraju, moraju nešto i da ruše. Početni predlog bio je da sastanak bude održan u Hercegovačkoj ili Jajincima ali pošto se tamo posao već odradio, odustalo se od te ideje- navode iz Puf-a.

Predstavnici ovog pokreta od sastanka očekuju mnogo, a koji bi resor eventualno mogli da vode zavisi od toga da li će budući premijer raditi kao i ex premijer 24 sata, pogotovo noću. Pokret ujedinjenih fantoma se slaže sa predlogom SNS da posao mandatara treba da bude poveren nekom iz redova te stranke ali pdo uslovom da posao mandatara bude poveren Siniši Malom.
– Srbiji je potreban „Noćni resor“ kako bi se sve noćne aktivnosti stavile u legalne tokove – navode ujedinjeni fantomi.

Uspeh pregovora je u interesu i vladajuće stranke i cele zemlje. Ali ako se dogovor ne postigne predstavnici ovog pokreta spremni su da PUFnu, i na tome intenzivno rade, naravno u noćnim satima, saoptili su iz Pokreta ujedinjenih fantoma.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=X5ZTn7YP_fk]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari