Srđan Nogo: Košarkaš u politici

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Jedini covek kome sam verolala i bio posten na politickoj sceni bio je Stdjan Nogo. Žao mi je što ga beskicmenjaci pokusavaju da uvale u blato.

  2. Srdjan Nogo je za mene ogromno otkrovenje.Savetujem svima da dobro pogledaju njegove intervjue i apele na kablojskoj televiziji ili drugim portalima.Covek je vanredno informisan i vanserijski pametan.Nije ni cudo kada sam procitao iz kakve je porodice potekao.Ruke mu se pozlatile.

  3. Voleo bih da se upoznam lično sa Srđanom Nogom, sviđa mi se njegov predlog da svi političari overe izjave o odgovornosti za svoj rad i delovanje. Na taj način bi se jasno videlo koji političari rade u korist svojih državljana.

    1. Još nije kasno, moj Srdjane!
      Napravi stranku, po svim svojim vokacijama. Kad ti kažem, ima u zemlji dovoljno pametnih i ludih,
      da te prate. Dobre su ti globalne postavke, zapravo… jedino i održive u ovom srpsko-balkansko-svetskom, haosu… Znam da već i sam da znaš za svaku reč, koju ovde izgovorih, al’ ajd’. Može se dogoditi, da je falila još samo jedna, jedina podrška, pa da prelomiš i – kreneš!
      Kako god… želim ti dobro zdravlje, i ličnu sreću!

      Milan Šerifović,
      Kragujevac

  4. Kakav huligan!!!
    Bori se on za sebe i svi vi koji mu verujete u stvari ste njegovo stado ovaca…

  5. Dobro pogledajte emisije u kojima gostuje Srđan Nogo. Naravno da su to youtube emisije, jer pristup masovnim TV medijima ovaj čovek nema zbog bolne istine za koju se zalaže i rešenja koja nudi, a koja ne odgovaraju niti jednom političaru grabežljivcu i parazitu, bez obzira kojoj struji pripada.
    Ovo nije pitanje ideološkog opredeljenje, ovo je pitanje povratka časti i ugleda institucija koje su razorene!!

  6. Koliko ima organizatora ali u različito vreme. Počev od trinaestog juna pa do dvadesetprvog pa ko prvi zauzme vlast. Verovatno će za to vreme biti više vlasti. Ko li će na kraju vladati Bog sveti zna. Mada ovi što kukuriču ,,dušebrižnici“ mogu samo da kukuriču.

  7. Ti sto bacaju kamenice na svoju policiju, bacaju kamenice nasebe.

  8. Samo me zanima ovi sto zele da sruse vlast, sto to nisu ucinili na izborima i glasali za one koji su ih nagovorili da se za vlast bore kamenicama umjesto da su uzeli olovku i zaokruzili one koje vole.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.