Stanikina porodica: Vučić nam je rekao da ima snimak nesreće

Nakon izjave predsednika Srbije da ne poseduje video-zapis udesa na naplatnoj rampi Doljevac

Ostavite komentar


  1. Prvo neka odgovori ko je i zašto naredio da se službeni Audi ukloni što pre ( a uklonjen je u roku od 1 sat dok je vozilo nastradale ostalo na mestu više sati a da nije dirano? Drugo, kako je moglo da „fali“ baš ključna 2 minuta? Da li je vršena detaljna istraga ko je ukrao ta 2 minuta i ko je za to krivično delo uklanjanja kažnjen? Kako to da neko ko nema nikakve ingerencije ima ceo snimak kako je izjavio „Video sam ceo snimak“ i to javno na TV a posle ga tužilaštvo nema sa ta 2 minuta? Zašto je lagao ili sada laže? Ko istražuje već više puta nestale jljučne minute u više slučajeva? Isto ko je pokrenuo istragu protiv Miće Božina ( Megatrend ) za lažne izjave ( jedna je lažna, ili prva optužujuća ili druga gde tvrdi suprotno)? Ko je odgovoran za uzurpaciju tuđe imovine na stadionima od strane navijačkih grupa, u ovom slučaju Velje nevolje? Šta je sa optužnicama za Krušuk? Zašto sada „novim zakonom“ jednim stavom oslobađa krivice SVE koji su hapšeni za pverc i proizvodnju Marihuane? Zbog Jovanjice? Zašto uzima sebi ovlašćenja koja nema po Ustavu? Mogao bi i još za 100 pitanja da da odgovor.

    1. Jos nesto. Ako je video ceo snimak, zasto nije pozvan kao svedok da isprica sta je video na snimku, koliko god snimak bio „stravican“, pa jednog dana kada se snimak bude nasao, ako se pokaze da je nesto slagao ili precutao, odgovara za lazno svedocenje i opstrukciju pravde.

  2. Iznervirah se, vučić neguje kult laganja, varanja, nasilja, nekulture, falsifikovanja I sluveranjstva. On, onakav kakav je, neverovatno da je srpskom narodu uspeo to da uradi. Nešto nije u redu s nama.

      1. Ma tako je . . . cak i Albin Kurti korektnije govori srpski nego Ana ,Ivke Atlagic , Risticevic , Palma i Pilja zajedno . . . a o Martin – ovicu ili Bakarecu da ne pricam . . .

  3. vidim da se sa svakim danom pojavljuju novi dokazi. Kada se ode na drugi stepen manjkavost dokazivanja u prvom suđenju će izaći na videlo. Usput, da pitam, od čijih para je predsednik kupio tu mehanizaciju? Iz budžeta, od reketa, od stranačkih para?

  4. Nije za čuđenje. Da li ima nešto da je rekao predsednik rekao a da je istina ? Ko još po malo pamti zna da nema.

  5. Ovoliko afera Milosevic nije imao niti je javno govorio o bilo cemu. Ovaj covek, koji je podelio gradjane i zavadio ih, odgovarace za jako puno dogadjaja koji su obelezili njegovu sramnu vladavinu.

  6. ON je zaštitio porodicu od teških snimaka …kako humano !!!

    1. To je toliko očigledno, jer da je samo Babić bio u vozilu, ovaj bi ga bez razmišljanja pustio niz vodu, medjutim, pored njega je bio (a možda i vozio) neko mnogo, mnogo važan. Recimo bata drugorodjeni ili sinčić prvorodjeni ili ….

  7. To je dobar tragičan primer za one koji glasaju za sns i av. I mi možemo biti žrtve av.

  8. Nema botovskih komentara!? Prijatna ali retka situacija.

    1. Koji botovski sendvic moze da pokusa da ispegla ovakav zlocin prema malom coveku. Svi smo mi mali i beznacajni kada je ova vlast u pitanju.

  9. Ocito Vucic prikriva krivicno delo gde zena ubijena i morace za to da odgovara on je saucesnik ovog krivicnog dela .

  10. „Vučić nam je rekao da ima snimak nesreće“
    – Ko A Vučiću još išta veruje !?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.