SUBNOR: Kragujevac nije smeo da dozvoli da ulica dobije ime po Draži

Ostavite komentar


  1. Subnor ima svoj kadar na celu ministarstva vojnog, mozda moze da ga upotrebi kao i ’46te. Iako su se njihovi simpatizeri svojski potrudili da kompromituju patriotizam od ’90ih, do danas, ovaj plemeniti osecaj je prisutan u narodu.

  2. Pitajte namrstenog gradonacelnika Nikolica kako je to mogao da dozvoli? Nisam znao da su Nikolici mozda bili protiv partizana – dobro preplivavaju!

  3. Večito pitanje… da li su više Srba pobili četnici ili partizani? Ili OZNA posle rata…

  4. Sta je uradio Raja Nedeljkovic u Dumacama i doveo do streljanja ? Objavite to SUBNORci. Sta je radila OZNA posle rata ? Usput i vecina vas je deo sluzbe bila i ostala …

  5. Koji bre SUBNOR? Pa poslednji partizanski zlocinci su davno umrli. Ovi mora da su nadtavljaci tradicije komunistickih zlotvora. Komunisticki banditi su za vreme i posle rata pobili masu srpskih domacina i intelektualaca. Treba sve ulice, koje nose imena komunistickih koljaca, preimenovati. Draza je branio srpski narod od nacista i komunista i treba mu odati pocast.

  6. nek i ovu glupost dozivim ..prvo sam pomislila koliki si nacionalisti hrvati ali da su srbi isti -nikad.Ievo me pred cinjenicom da smo ipak isti..oni srbomrzci a i mi..jer treba mrzit ex yu pa ovo ucinit da prkosimo okolnim nacionalistickim rezimima ..imamo mi veci

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.