Subotica: Odvoženje kabastog otpada ove nedelje iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Ove nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Novo selo, Peščara i Gat.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak u naselju Novo selo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Mičurinove i Trogirske, Metohijske i Marka Marulića, Beočinske ulice i Bajskog puta, na uglu Marije Bursać iza parka, na početku Laze Mamužića i na Bajskom putu kod okretišta.

U sredu i četvrtak kontejneri će biti postavljeni u naselju Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), Josipa Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske, Edvina Zdovca i Uskočke, Kajsija i Lepe ulice, i u Josipa Kolumba kod stare pruge.

U naselju Gat kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u petak, na uglu ulica Bartola Kašića i Ruđera Boškovića, Ivana Kukuljevića i Dragojle Jarnević, Marka Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve, i na sredini Velebitske ulice kod dečijeg igrališta.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari