Sud naložio da devojčica živi sa ocem osuđivanim za porodično nasilje

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo tačno, onda se pitam kakvi to ljudi rade u državnim organima i ustanovama ? Upropastiće dete.

  2. Hoću da verujem da je sud imao prave razloge da donese presudu i poveri dete njenom ocu. Ne znamo o važnim činjenicama ništa.Zato ne možemo da prosudimo da li je dobro radio sud, a ni drugi državni organi koji su u tome učestvovali. Zato se pitam šta je cilj ovog teksta. Šta je osnovna poruka.Kome je poruka upućena. Zašto pisati takve tekstove? Čemu i kome služe?

    1. Naravno da je trebalo traziti izjave i od nadleznih, kao i od oca. Medjutim, licno sam sklona da verujem da se dete opiralo i negodovalo. Da li je iko pitao dete sta zeli?

    2. Poruka je ko vise para njemu „pravda“ a Bog neka sudi onima koji pravdu sprovode.

  3. Iz svog iskustva znam da CSR često izvrće istinu u svoju korist…predstavljaju se da brinu o detetu ,a u većini slučaja i ne mare za potrebe deteta niti hoće da udju u srž problema pod izgovorom “ pa ko vam garantuje za bilo šta,sutra mogu kola da vas zgaze..“Pritom misleći bukvalno na sigurnost i bezbednost deteta..! Toliko o radu CSR.Ima još ali ovo je samo komentar.

  4. Gospodo novinari, istražite priču pre nego bilo sta napišete. Dodjite u Leskovac ako vas zanima tema, raspitajte se sa svih strana, to se zove ISTRAZIVACKO NOVINARSTVO i onda napišite tekst iz svog ugla. Ovobsta ste vi napisali je za svaku osudu. Igrate se sudbinom i deteta i oca, to nije pre svega humano.

  5. Ako je ovo tacno ne znam sta bih uradila u socijalnom.Ne smem ni da pomislim!Verujem da su ovo lazi novinarske hocu da verujem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.