Džefri Najs: Tribunal je pomagao Srbiji

Nekadašnji tužilac Haškog tribunala o presudi Ratku Mladiću

Ostavite komentar


  1. JELI KONZERVIRANI,KAKVA JE TO PRESUDA MILOŠEVIĆU KOJA SE KRILA PO ORMANIMA PA SLUČAJNO NAĐENA A OSLOBAĐJUĆA.GDE SU DOKUMENTA O ZLOČINIMA NASERA ORIĆA U SREBRENICI DATI GORANU SVILANOVIĆU.

  2. Kako zločin nikad ne zastareva,trebalo bi se pozabaviti genicidom Engleza protiv Hindusa,američkih domorodaca , australijskih aboridžina i mnogobrojih afričkih plemena.koji su se dešavalo od 17.veka,kao i teških zločina 20. i 21 .veka. Zločini bombardovanja Srbije ,milioni mrtvih u Iraku i Libiji,koje su Britanci u zločinačkom udruženje sa ,znase kojim, državama počinili. Voleo bih da čujem Najsovo mišnjenje o njegovim zemljacima i precima.
    As the charges against the crime never outdate, the international judiciary should deal with the British genocide against Hindus, American natives, Australian aborigines and lots of African tribes, which have been happening since the 17th century, as well as the heavy crimes of the 20th and 21st centuries. The crimes of bombing of Serbia, the millions of dead in Iraq and Libya, which the British have committed in a criminal association with the well- known states. I““d like to hear Mr. Nice ‘s attitude about his countrymen and ancestors““ commitment in crimes and genocide

  3. Ovaj objektivni list daje kao i obicno "realne" komentare "nepristrasnih" komentatora.Sada se stice utisak da Srbi treba da budu srdcni a svi pa i ove stranicrbzakukavaju nad htvatskom sudbinom i nastavljaju sa recenicom hrvatske predsednice "a sta je sa Srbijom".Kako ne napisadte tekst o Gotovini i ekipi koji imaju tonski zapis sa Briona o "zlocinackom udruzenom poduhvatu" protiv Srba pa "topnickim dnevnicima" ali za presuda je odgovarala zapadu jer ih amnestira od pomoganja u najvecem etnickom ciscenju posle WWII.Pa na kraju dobijete nekog kao Cedu za koga srpske zrtve jesu velike ali nebitme zbog Srebrenice.Opet cu napisati a Vi kso i obicno nesmete da objavite u Bosni je pobijemo 37000 Srba.Mislite o tome

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.