Počela regionalna kampanja „Srebrenica 25: Zajedno protiv virusa poricanja“

Ađijus: Spirala zla kulminirala u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Najveće poricanje zločina čine upravo oni koji svako ukazivanje na glavne organizatore zla u svetu nazivaju „teorijom zavere“.

    1. Nije bio genocid, zene i decu su evakuisali u Srbiju. Nikada nece biti genocid u Srebrenici

  2. A gde su „Žene u crnom“ Staše Zajović? I da li je Vučić zabranio okupljanja više od pet ljudi plašeći se njenih performansa.

  3. ;Mislim da ovakve kampanje i nastupi ovakvih ljudi, imaju kontraefekat na većinu gradjane Srbije. Siguran sam u procentu od barem 90%. Ne treba biti mnogo pametan pa shvatiti da se ovakve kampanje održavaju sa ciljem da se u životu održi laž, koje su postali svesni i oni najnaivniji i, da se u isto vreme, još dublje zakopa istina. Niko ,mene, i nikada, neće naterati da poverujem u opštinski genocid u Srebrenici?! Mogu da se izredjaju stotine Adjijusa, mogu da se ovakve kampanje odvijaju i u sledećim vekovima,, one će samo pokazati da se radi o nečijoj sili, koja pokušava da se pokaže jačom od prava. Možda smo mali i siromašni ali, baš zbog toga kod nas kao naroda postoje neke stvari koje se ne prodaju i ne kupuju za novac.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.