Umro „obavljajući ljudsku dužnost“

Navršilo se 27 godina od smrti Srđana Aleksića iz Trebinja

Ostavite komentar


  1. Bilo bi interesantno videti na komentatorluku reagovanje botaduta snosovskih skakavaca koji zatrpavaju istinu svojim lažima o raznim događajima iz bliže prošlosti veličajući snage koje su u suštini i metaforički ubile Srđana Aleksića.

  2. Vratio sam se iz JNA septembra 1990. godine (Sarajevo-Titograd) i sve je bilo okej. Onda su nam fašisti svih boja, već 1991. oteli domovinu, mladost i budućnost. Nekima i živote. Tuga, jad i čemer.

  3. Rukometas

    Slava Srdjanu! Hvala Danas-u sto nas podseca na primere ljudskosti. Podsetili ste me na naseg druga rukometasa Gorana Cengica. Da li postoji nekakav trg ili spomenik u Sarajevu? I on je bio COVEK!

  4. Odlomak iz moje knjige „Jevanđelje po istini“, iz prvog dela, „Duhovno stanje vremena“:
    „…Šta je bio Srđan Aleksić nego Bog koga su ubili đavoli jer je štitio prijatelja Muslimana, a ubili su ga Srbi. „Bio je dobrodušan, voleo je muziku i prijatelje i u svakoj situaciji je bio zaštitnik slabijih“, kaže njegov ojađeni otac iz Trebinja u Hercegovini.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.