Žanić: Delić bio komandant gde je ubijeno više od 2.100 ljudi

Kulturni centar Čukarica, u okviru obeležavanja 20 godina od NATO bombardovanja, okupila saradnike i komandante ratno zločinačke politike Slobodana Miloševića

Ostavite komentar


  1. Protivnik sam svakog nasilja i ove diktature u Srbiji, ali gospodin Delic je , uz sva politicka neslaganja koja imamo, izuzetno castan i posten vojnik i covek.

  2. Pa dokle bre više da promovišete neprijatelje Srbije ,kao što je dotična persona Žanić,Kandić i njima slični.Njima netreba dozvoliti bilo kako pojavljivanje u javnosti i svaku njihovu aktivnost ignorisati a bogami i zabraniti.

  3. General Bozidar Delic je heroj odbrane Kosova i Metohije! Njegov ugled u srpskom narodu je neizmeran, a ono sto izrodima iz Fonda za humanitarno pravo izgleda najvise smeta je cinjenica da njegova 549 mot. brigada uspesno branila i odbranila svaki kilometar drzavne granice od kopnene invazije iz Albanije i pri tome siptarima nanela ogromne gubitke, koje sada pokusavaju da prikazu kao civilne zrtve.

    1. Svaka čast na komentaru. Cela 549.mot. brigada je proglašena za Heroja!!! Ali, je nažalost rasformirana i samim tim izgubila taj status. Ali, mi ne smemo nikada zaboraviti. Gade mi se svi žanići, kandići i slični…..nisam nepismena, namerno su mala slova, jer takvi su i neljudi…

  4. Dobro kaže predsednik Srbije Vučić,da neće da razgovara i polemiše sa lopovima,ubicama i fašistima.Samo ne znam da li zna da je general Delić(poznat po ubistvima 2.100 civila na Kosovu ? ), ovih dana, održao govor masi koja je protestovala protiv represalija vlasti,na Čukarici?

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.