Tiodorović: U toku je treći talas epidemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. A kada je bio drugi talas? Bili su neki pikovi prvog talasa. Nocas je, nesto posle ponoci, na Vracaru gruvao vatromet, eto nesto se neometano slavilo. A treci talas, pa nastavljamo da vas pravimo budalama.

    1. Jel ovo beše jedan od doktora što je 2009 inicirao uvoz vakcina od kojih je većina bačeno a optužtna za uvoz osoba koja nije imala veze sa tim ubozom osuđena pa kasnije puštena na slobodu kao pogrešno okrivljena, i takvom čoveku treba da se veruje. Gde ide ova država.

  2. Samo izmisljate i to po zadatku onog vaseg predsednika. nikad istinu samo lazi

    1. U onoga u koga treba da vjerujemo, mi smo ga odbacili i proterali iz naših života? Kada je već tako, verujmo u idiotima i ljudskom odpadu???

  3. u toku je onaj prvi talas.i dok ne pustite narod u bioskope pozorista utakmice da nas virus preleti uvek cemo imati da broj zarazenih varira.vi ne znate nista o virusu.ne znate da li se stice imunitet.lutate ko guske kroz maglu a donosite resenja.

  4. Dakle sada ste vi Tiodorovicu nosac montiranih vesti o epidemiji. Kakav treci talas ? O kakvim je to „vasim informacijama rec ? O protosku na javnost ne mozete govoriti jer pritisak od strane vas drzavnih megafona taj pritisak ne prestaje svakodnevno. Ako vi mislite da flambirate javnost novim zastrasivanjem i pripremom na nekakve nove represivne mere dobicete odgovor od naroda , budite uvereni .

  5. Dr Bato ,budi hrabar i izađi iz tog nazovi štaba.(više nije ni krizni, nego smešni). Imaš pare, što da se blamiraš sa slepcima. Tvoja kolegnica

  6. Dokle ce ovi penzioneri da plase narod????
    Bivsi doktore, idi u park i igraj sah, kao sto to rade penzioneri ovde u Nisu. Nema nista od procenta od vakcina, ni tebi i Konu, nikome iz „kriznog staba“. Nema ni neke drzavne funkcije, dakle, batali plasenje naroda jer to vise neprolazi!!!!!!!!

  7. Zašto se nigde ne piše o protestima protiv mera kod nas i u svetu? Zašto se samo objavljuju opservacije ovakvih mediokritetskib medicinara…?

  8. U neobjavljenom delu izjave Tiodorovica stoji sledeca recenica: „jer ce ljudi vise morati da borave u zatvorenom prostoru a i virusu to vise odgovara “ (!) On nije ukljucio mozak da je ta recenica u suprotnosti sa politikom zatvaranja stanovnika Srbije u kuce tokom martovske proglasene epidemije, vanrednog stanja i policijskog casa. da li je citaocu jasno da oni ne znaju gde udaraju al izvrsavaju naredjenja ?!

  9. Doktore, ti se baš lepo zabavljaš … u penziji, zaludan, pa daj da malo teramo šegu sa narodom … prave dvorske lude tako rade !!!

    1. Svaka čast za komentar, al oni nečitaju naše komentare jer da čitaju odavno bi se povukli u mišiju rupu, juće gledam,, presednika,, u poseti Tutinu ili nekom mestu oko tutina i onlaj razgovr,, presednika sa nekim funkcionerom, ono je tragikomično, nedolično jednog predsednika bilo koje države, ali mi mismo bilo koja mi smo,, nebeski narod čitaj,, budale,,

Ostavite komentar


Društvo

porfirije

Patrijarh Porfirije čestitao muslimanima Kurban-bajram

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije čestitao je danas muslimanskim vernicima Kurban Bajram, navodeći da je to praznik koji i hrišćane, koji sa muslimanima dele balkanske prostore, "podseća na praoca Avrama, čoveka koji je svima koji veruju u jednoga Boga, primer nepokolebive vere i poverenja u Tvorca".

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.