Tužilaštvo o požaru i slučaju Bode Ninkovića: Krivična prijava protiv vozača „mercedesa“ 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Vozač „mercedesa“ je noćas u Ulici dr Ivana Ribara parkirao automobil koji je počeo da gori, a u požaru su oštećena još četiri parkirana vozila, među kojima i auto poznatog glumca Slobodana Bode Ninkovića.

Treće osnovno tužilaštvo se saopštenjem oglasilo povodom noćašnjeg incidenta u Novom Beogradu, kada je u požaru oštećeno vozilo čiji je vlasnik glumac Slobodan Boda Ninković. Zapaljeni automobil se zaustavio pored njegovih kola, navodi N1.

„U Novom Beogradu, u Ulici dr Ivana Ribara, noćas oko 3.20 časova u toku kretanja, došlo je do požara na putničkom vozilu mercedes kojim je u tom trenutku upravljao T. D. koji je primetivši vatru na svom vozilu, kola zaustavio u neposrednoj blizini drugih parkiranih automobila“, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Kako su rekli, došlo do je do oštećenja još četiri putnička motorna vozila.

„Uviđaj je obavila ekipa Osmog odeljenja Uprave kriminalističke policije grada Beograda, a krivična prijava protiv vozača T.D, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti biće podneta Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari