Protiv službenice Gradske uprave u Vranju i oca narodnog poslanika podneta krivična prijava zbog overavanja "navodno falsifikovanog dokumenta" 1Dragana Cvetković, Foto: Dušan Pešić/Danas

Advokat Dragane Cvetković iz Vranjske Banje, Božo Prelević, podneo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju krivičnu prijavu protiv Velimira Bulatovića, oca Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika Srpske napredne stranke (SNS) i predsednika vranjskih naprednjaka, kao i protiv Mirjane Mladenović, službenog lica u imovinsko-pravnoj službi, zbog sumnje da su učestovali u potpisivanju i overavanju, navodno, „falsifikovanog dokumenta“, kojim je porodici narodnog poslanika omogućeno da kupi deo školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, rekla je Cvetković za Danas.

Dragana, ćerka Čedomira Cvetkovića iz Vranjske Banje čiji je potpis, navodno, „falsifikovan“, a koji je „u momentu nastajanja spornog dokumenta u Beogradu primao hemioterapiju, te nije mogao da potpiše pomenuti papir“, dodaje da je krivična prijava protiv dvoje pomenutih samo „početak pravne procedure“.

„Kasnije će tužilaštvo proširiti istragu i na poslanika Slavišu Bulatovića, načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića i gradonačelnika Slobodana Milenkovića. A onda i utvrditi ko je sve u tome učestvovao. Jedini korisnik falsifikovanog dokumenta je porodica narodnog poslanika Bulatovića“, rekla je Cvetković.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari