Tužiteljka Bojana Savović za Danas: Stav Nenada Stefanovića „Tužilaštvo, to sam ja“ je neprimeren i urušava ugled tužilaca

Ostavite komentar


  1. Znači normalno je da kao tužiteljka neko ima klasičan stranački rad. Pa onda kada podigne ili odbaci optužnicu optužena strana kaže da je žrtva političkog progona. Ali ako to mora da se objašnjava Savovićki i sudiji Majiću, onda je zadnje vreme došlo.

  2. Raspisalo se Tužilaštvo o prijavama protiv Bojane Savović. Njihovo nereagovanje u nebrojenim slučajevima kršenja Ustava i zakona od strane vlasti dobilo je planetarne razmere. Ceo svet je čuo za naše pokradene izbore, a Evropska komisija sprema istragu, kad sami nismo to učinili, tj. naše pravosuđe (tužilaštvo, policija i sud).

  3. Bravo divna i hrabra gospodjo!
    Iako misle da ce moci doveka da zlostavljaju posten svet, prevarili su se.
    Odzvonilo je ovim zlobnicima, dolazi mac pravde!

  4. Tužilac Stefanović kao neko ko je na čelu GONGO udruženja, postavljen od strane vlasti, mora da štiti vlast svim sredstvima!
    On je sramota za pravosudje, kao i Zagorka Dolovac.

  5. Pobuna unutar institucija je ono što najviše uznemirava Poglavnika i njegove evet-efendije.

Ostavite komentar


Društvo

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije 10

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije

Advokat Rodoljub Šabić ocenio danas da su čak tri slučaja neprirodne smrti u kratkom vremenskom periodu u policijskim stanicama u Boru i Srbobranu i u ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Padinskoj skeli, krajnje alarmantno upozorenje na stanje i probleme u funkcionisanju državnog represivnog sistema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.