Tužiteljka u slučaju Savamala "izuzetno uspešna"

Republičko tužilaštvo tuži poverenika Šabića zbog njegovog rešenja da se objavi biografija Sanje Đurić, a njen CV dostupan na sajtu DVT-a

Ostavite komentar


  1. Ako je u jednoj zemlji ubijen premijer i dan danas se ne znaju nalogodavci kakvu onda pravdu i pravnu drzavu ocekivati u takvoj vestackoj tvorevini?

  2. Godinu dana od momenta odigravanja pomenutog slucaja nije dugacak period ako se radi temeljno da se utvrde sve cinjenice.Da napomenemo da mnogi slucajevi poput onih 1998,1999, 2004 kao na primer ubistva gardista u Topcideru i stradanje pitomaca na Pasuljastim livadama nisu uspesno resena.Sta vise pricati o visedecenijskom radu pravosudnih nezavisnih organa.

  3. Ne da je uspesna nego je virtuoz pravde po kroju naprednih radikala i njihove osione vlasti nego je virtuoz! Ne pokrenuti nista pored toliko ociglednih dokaza zaista je virtuoznost!~

  4. Za Duška,, Nije,,samo jedan ;ČOVEK,UMRO,, SPONTANO,,OD NIšta,jel da.ili je i to nuzdodatak,na silne ,,kolateralne štete,, koje su,podanici,,fantomaške sekte,, VEĆ,,SREĆOM,,,zaboravili,,..

  5. Tuziteljka Duric ce ostati u istoriji Srbije zapamcena kao neprofesionalna, pristrasna i pre svega poslusna!

  6. Dosta vise sa tom Savamalom Rodoljub Sabic je vise preterao postoji jos toliko gorucih problema koji se uopste ne resavaju.

  7. Ma naravno, to je jedan nevažan problem ima važnijih od te sitnice što se ne zna ko su kompletni idioti koji nam vode državu i mogu da ruše šta hoće i kada hoće a da ni policija ni tužilaštvo ne reaguje. Ma stvarno sitnica. Ne važna za kompletne idiote koji misle da postoji nešto preče to za njih i nije važno jer su i sami idioti.

  8. Ma nije ona nesrecnica kriva sto joj pade najgori predmet odnosno predmet koji ako resis izgubis posao pa posle nemas sta da jedes

  9. Док је СНС-а и водећих политичара јој, Савамала не сме да се реши!

  10. Svi koji pokušavaju da slučaj Savamala zataškaju su obični KRIMINALCI i saučesnici u
    zločinu koji je naredio AV!

  11. Sta vam je sto zenu napadate kad mora da cuti. To morate i vi samo ne znate

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.