U eksploziji u Krušiku stradao radnik, drugi u teškom stanju

Ostavite komentar


  1. Takve nesreće se dešavaju u Kini i banana državama, gde nema propisa sigurnosti! Nismo ni mi bolji od njih!!

    1. Tu je pre svega ljudski nemar u pitanju. Državu čine ljudi, a kakvi ljudi takva i država, ne obrnuto.

      1. Upravo je obrnuto. Pogledajte samo te tupave kriminalne face po vladi i institucijama. E, pošto nam je takva „država“, ništa bolje više ne treba očekivati od „ljudi“.

  2. A svi su cutali pa cak i pljuvali roditelje poginulog radnika. I svi su cutali kad je Aleksandar Obradovic , , , ,uzbunjivac izgubio posao . Ljudi, dok ne dignete glavu i zatrazite svoja prava, jedan po jedan, svi cete tako zavrsiti.

  3. Možemo li da saznamo „rodnu“ strukturu stradalih, kao i podatke o „rodnoj“ strukturi stradalih radnika ove i ranijih godine, imajući u vidu da stalno slušamo da su na poslu najugroženije žene pa je red da se to i dokumentuje?!

  4. Sad samo fali još da nam predsednik saopšti: Evo ja prihvatam odgovornost! Što u njegovom žargonu znači: nikom ništa. To ne znači da će on dati ostavku, otići u zatvor, izvršiti hara kiri, možda. On odgovornost shvata kao trogodišnja deca koja viču: Ava, Ava, Ava, niko nije krava! A sad se lepo svi raziđite, nema više šta da se vidi.

  5. Secate li se Vuciceve monstruozne recenice porodici poginulog radnika da fabrika nije modna pista.A jos monstruoznije da niko ,ama bas niko ne podrzi crne roditelje.

  6. Ah, taj Krušik? Šta imaju protiv te fabrike, kada je ona nacionalno blago države protiv naroda?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.