Uhapšen batinaš iz Šapca koji je flašom udario devojku, drugi pušten da se brani sa slobode 1Protest u Šapcu Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Policija u Šapcu večaras je privela Čedomira Srnića koji je postao poznat posle napada čekićem na demonstrante na Novom mostu u Šapcu, a osumnjičen je da je sinoć u jednom klubu napao i povredio maloletnu K. K.

Policija u Šapcu uhapsila je Č.S. (30) iz okoline Šapca, osumnjičenog da je fizički napao 17-godišnju bivšu devojku. Osumnjičeni je 6. februara udario devojku staklenom flašom u glavu i lakše je povredio. On je uz krivičnu prijavu priveden osnovnom javnom tužiocu u Šapcu, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Nikola Čvorić, koji je osumnjičen da je teško povredio komšiju Dragana Popovića sredinom januara pušten je na slobodu, saznaje Nova.rs,

Čvorić je jedan od onih koji su tokom blokada u tom gradu krajem godine tukli goluruki narod motkama i gumenim čekićima. On je Čvorić je 17. januara brutalno presreo svog komšiju Popovića i bez ikakvog razloga i povoda, mučki ga prebio. Popović je teže povređen, a spasli su ga ukućani u trenutku kada ga je Čvorić, koji ga je prvo oborio na zemlju udarcima pesnicom, šutirao u glavu.

Čvorić je ubrzo uhapšen, ali je nedavno i pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

Policija, javila je ranije danas nova.rs, intenzivno traga za Srnićem, koji je, takođe 27. novembra, krenuo da probije blokadu šabačkog Novog mosta. Tada je prvo krenuo buldožer koji je vozio opštinski funkcioner, dok je „pešadija“ vozila kolona službenih „škoda“.

Srnić se tereti za napad na devojku K. K. (17), koji se desio u jednom klubu.

Prišao joj je sa leđa, polio je pićem, a potom udario flašom u glavu. Obezbeđenje ga je izbacilo, pozvana je policija, ali je Srnić pobegao pre dolaska patrole i za njim je raspisana poternica.

Građani Šapca su, putem društvenih mreža, najavili protest za sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari