United media najposećeniji digitalni izdavač tokom tri izborna dana 1Foto: Danas

United Media portale – N1, Nova.rs i Danas u poslednja tri dana posetilo je skoro 2,2 miliona jedinstvenih korisnika što je kompaniju pozicioniralo na prvo mesto Gemius liste.

Tokom izbornog vikenda i juče, tačnije od 16. do 18. decembra ova tri portala posetilo je 2.199.456 jedinstvenih korisnika. To je bilo dovoljno da United Media postane vodeći izdavač na listi Gemiusa, organizacije koja meri posetu portala na srpskom digitalnom tržištu.

Prosečno vreme zadržavanja po korisniku je bilo 11 minuta i 23 sekunde, a korisnici su nas posetili ukupno 8.783.745 puta.

Ovim se još jednom potvrđuje da građani za vreme ključnih događaja u društvu kada je važnije nego ikad imati kompletnu sliku i istinite informacije, iste traže na medijima Nova, N1 i Danas.

Znajući da mi nećemo prećutati istinu, da će kod nas pročitati sve ono što danas mediji bliski vlasti pokušavaju da zataškaju, biraju nas kao prvi izvor informisanja.

Tako smo u nedelju detaljno izveštavali o svim nepravilostima na izborima, svim pokušajima prekrajanja izborne volje, ali i o dovoženju birača iz Republike Srpske na glasanje.

United media najposećeniji digitalni izdavač tokom tri izborna dana 2
Foto: Promo

Tokom jučerašnjeg dana, svi mediji koji posluju u okviru UM izveštavali su detaljno o protestu opozicije i građana ispred RIK-a na kojem su tražili ponavljanje izbora u Beogradu.

Televizija N1 je takođe od nedelje najgledaniji kanal u SBB mreži. Sinoć, tokom petočasovnog vanrednog programa posvećenog protestu liste Srbija protiv nasilja, N1 je zabeležio share 23,1% i bio najgledaniji kanal u SBB mreži a merenja TV beata takođe pokazuju da je bio prvi i tokom celog dana. AGB Nielsen kaže da je N1 juče bio najgledaniji kablovski kanal.

Sve ovo samo dodatno potvrđuje da su građani željni profesionalnog, tačnog i objektivnog izveštavanja, da žele prave vesti, analize i komentare.

Zahvaljujemo na poverenju svima koji su nas pratili i obećavamo da ćemo nastaviti da radimo kao i do sada!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari