Većina građana podržava blokadu Rektorata

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. Posržali u anketi „Danas“ , a da li bi takvi rezultati bili u npr. u časopisu- „Informer“ ; „Politika“ … vaš kompiluk … !??
    Nažalost i vi ste svesni da vam je anketa za LIČNU upotrebu , a da ne odražava stvarno stanje među građanima.
    Tako se i SzS zavarava . Sve diskusije vode među sobom u krugu „kafića“ , a Palanke i mnoga mestašca ni ne znaju da nađu na mapi.
    Vlast je odlična kakva nam je opozicija.

  2. Bravo za Milu koja studira molekularnu biologiju sa prosekom 9,6, vi ste blago ove zemlje
    Stop kupljenim doktoratima i diplomama

  3. Molim vas, nemojte se brukati ovakvim naslovima. Blokadu je podrzalo 77% čitalaca/pratilaca Danasa, a ne 77% građana Srbije. Kao jedan od retkih objektivnih medija, morali biste da povedete računa o tome kako izveštavate statističke podatke. Tvrdnja da je 77% GRAĐANA podržalo blokadu je na nivou istinitosti Informerovih naslova. Nema razloga da to sebi radite.

  4. on ne mora imati doktorat za ministra. pa imali smo ministre sa srednjom strucnom spremom. iako licno smtram da ne treba biti ministar ali ne zbog toga sto neko smatra da je prepisao doktorat. to je greska onih pred kojima je branio taj doktorat i mentora vise nego njegov.

  5. Kao sto je vec pomenuto u pretjodnim komentarima ne zna se sta je zalosnije.Da li broj onih koji posecuju Danasov sajt ili sto i pored te tuzne cinjenice urednistvo to slavodobitno proglasava „vecinom gradjana“.Ako nastavite ovako sluzicete samo za sprdnju.

  6. Toliko o vašoj objektivnosti. Bukvalno se na prvom predavanju iz bilo kakve statistike upoznate sa tužnom činjenicom da to što imate par hiljada ispitanika ne znači da su vaši rezultati validni. Nemoguće je da to ne znate.

  7. Pogrešno je što ističete ovakav naslov, na osnovu ankete na nereprezantativnom uzorku. To se ne zove profesionalno novinarstvo, ma šta o sebi uredništvo mislilo. Na ovaj način obesmišljavate sve zahteve za većom slobodom informisanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.