Oko sedam hiljada gledalaca ispratilo je prvu fudbalsku utakmicu koja je ikada odigrana pod svetlošću reflektora na novopazarskom Gradskom stadionu. Bilo je to i daleko najbolje izdanje Novopazaraca u tekućoj sezoni. Potpuno zasluženo i ubedljivo Novi Pazar je sa 3:0 savladao nikad inferiorniju Jagodinu golovima Admira Kecapa u 24. Vladimira Radivojevića u 34. i Marka Jevtovića u 85. minutu.

Osim što je odigrana u večernjem terminu uz reflektortorsko osvetljenje ova utakmica pamtiće se i po više nego uspešnom debiju pred novopazarskom publikom novog trenera Milorada Kosanovića, po prvom nastupu za Novi Pazar jednog Brazilca – Bruna Matoša, a najviše po najlepšem golu ikada postignutom na Gradskom stadionu od kada se na njemu igra Superliga ( retko viđene makazice sa nekih 12 metara Marka Jevtovića ), ali i po fenomenalnom nastupu najboljeg pojedinca na terenu, fudbalera Novog Pazara Miloša Mijića.

U 8. kolu Novi Pazar gostuje Vojvodini u Novom Sadu ( subota 19 h – direktan prenos TV Arena 1 ). Po završetku ovog kola sledi nova dvonedeljna pauza zbog termina predviđenih za reprezentativne selekcije i njihove duele u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari