Vlada Srbije bez napretka u slučaju ubistva braće Bitići

Iz Ambasade SAD u Beogradu za Danas o procesuiranju ratnih zločina

Ostavite komentar


  1. Kako Vasa vlada stoji sa istragom povodom ubistva nekoliko hiljada civila u Srbiji 99te godine?

  2. Zbog cega se uporno i licemerno izbegava reci da su braca Bitici bili pripadnici albanske sovinisticke i teroristicke uck koja je na Kosovu ubijala, proterivala i pljackala? Bili su pripadnici tzv. „atlantske brigade“ i sahranjeni su uz ikonografiju „uck“. Nisu to bili nikakvi humanitarci nego naoruzani clanovi teroristicke organizacije za koje se ne zna da li su i licno ucestvovali u zlocinima. Prilikom hapsenja nisu „spasavali“ Srbe nego su prebacivali romsku porodicu sa Kosova: postavlja se pitanja od koga su to sklanjali tu romsku porodicu? Od svojih sunarodnika Albanaca? Treba naravno naci i kazniti pocinioce ovog zlocina ali isto tako treba jasno reci da su u pitanju teroristi i isto tako treba reci zasto USA ne vrsi slican pritisak da se nadju krivci za ubistva CIVILA Srba na Kosovu koja su se desila kada su Amerikanci preuzeli upravu nad Kosovom?

  3. Nekada ne mogu da verujem ocima sta citam…. pa da li ovaj Gospodin Skot uopste ima TRUNKU CASTi, SAVESTI i POSTENJA ???

  4. Na ovom slucaju je srpska vlada otkrila da moze da se zamajava sa zapadom do besvesti bez kazni ili sankcija.Posle 18 godina ponavljanja istog kako mogu svi od Skota, a i nasih sluzbenika zavrsiti razgovor bez povracanja jednih na druge?Zalosna je i ta svetska velesila koja 18 godina trazi pravdu za svoje drzavljane.Ili je mozda problem sto se nisu zvali John,Mark i Bill?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.