Pola decenije Bujoševićevog neispunjenog spiska zelja

Šta je novi/stari direktor RTS-a obećao konkurišući za generalnog direktora maja 2015. godine, a šta je od toga realizovao do danas

Ostavite komentar


  1. Navedeni je starosni penzioner vec 2 godine. Sada ima 67, a po sili Zakona o radu se na dan 65 rodjendana OBAVEZNO ide u penziju (naravno, penzioneri mogu privatno da rade kasnije). Starosni penzioneri ne mogu biti ni direktori, ni v.d direktora. Tako da ilegalno zauzima mesto i ilegalno mu se isplacuje plata. Da je to moguce, onda bi mogao i maloletnik ili strani drzavljanin, ili lice bez poslovne sposobnosti (ili onaj Neronov konj)

  2. Zaista ste nam sve lepo objasnili, uzduž i popreko. Tu je i stručno mišljenje, ma sjajno….. I? Šta sad? Da li je sad važnije šta Bujošević nije uradio ili šta je uradio? Čemu sad služi to saznanje da je imao viziju? Da li je i sad istu stvar progurao članovima UO RTS, kao i 2015.nazvavši je vizijom i petogodišnjim planom? Od konkursa za novog generalnog direktora RTS je napravljena cirkuska predstava koju je najbolji kandidat napustio odmah posle prvog čina, ali je javnosti predočio sve ono što je Bujošević uradio, a to je mnogo bitnije od ovoga što ste vi napisali da je hteo, a nije.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 8

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.