RTS je propagandna poluga vladajuće stranke

Profesor Fakulteta političkih nauka Nebojša Vladisavljević o prirodi aktuelne vlasti, usponu i padu demokratije i jačanju novih represivnih režima

Ostavite komentar


  1. Opet da uspostavljamo demokratiju? Koja ce trajati 1,5-2,3godina? Pa opet neki SloboMiloVucic to da razbuca? Neka fala lepo brez mene a ja cu mojoj dragoj decici kupiti avionske karte da udobno begaju iz ove rupetine od drzave i vise nikad da se ne vrate.

  2. Posebna kategorija zločinačke aktivnosti RTS-a je negovanje primitivizma. Jedan od primera je (po ko zna koja) repriza „Selo gori…“!

    1. TI „VITABREVISU“ DA NISI PRIMITIVAN I GLUP PRVO BI SE PREDSTAVIO IMENOM A NE NEKIM GLUPOSTIMA U STARTU SI POKAZAO PRAVE KVALITETE.SELO GORI JE BAR NEGDE PORED MORAVE ,IZ KOJE LI SI TI.PLANINE SISO. A KOLIKO SI GLUP I NEZNAS DA IMA TELEVIZIJE SA VISE PROGRAMA. „BERBEKU“JEDAN VLASKI, IZVINITE VLASI, PRAVI SI SUTILKO MAJKA ZE RODILA NA PRAG ISPAO SI KO GOVNO PA TI UDARILA GLAVU I SAD SI DEFEKTAN

  3. RTS po pravilu uvek vozi za aktuelnu vlast. Nema nikave razlike izmedju Miloseviceve , Djindjiceve , odnosno Kostunicine ili Tadiceve, Srbije.
    Trenutno je Vucic na vlasti koji je uspeo da jednog osvedocenog politickog kameleone Bujosevica,zadobije za svoju politicku orijenjtaciju,koja se jedino moze opisati s jednom recju, katastrofa.

Ostavite komentar


Vladavina prava

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije 10

Počelo suđenje po tužbi protiv Šapićeve fondacije

Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu održano je ročište po tužbi Udruženja roditelja dece sa autizmom, „Svoj svet “ iz Novog Sada protiv Fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ zbog toga što je jednostrano, bez ikakvog obrazloženja i obaveštenja, prekinulo sve humanitarne akcije čiji su korisnici bili udruženja građana i ustanove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.