Vulin: Evroprajd MUP koštao tri miliona evra

Ostavite komentar


  1. Tih 3 miliona eura mozete pokriti finansijama iz Rusije za SPC,“ navijace“ i ostale maligne aktivnosti …

  2. Posto je ana prekrsila zakon kao premijer neka podnese ostavku i narodu da plati 3miliona evra za njene huligane koji su samo natezali flase.

  3. Министре глупи, одакле МУП-у паре? Из буџета који пунимо ми који смо против параде срама и против срамне полиције коју плаћамо!

  4. Mup nema svoje pare, to su naše pare… nas poreznih obveznika.
    I mislim da je vreme da preuzmemo kontrolu kako se troše naše pare i šta i kako rade ljudi koje mi plaćamo.

  5. Drzavu ste trebali da cuvate od ovih „gostiju“ ,a ne od sopstvenog naroda.Narod vas placa,a ne oni.

  6. Pa zar MUP na čijem je on celu,nije zabranio Europeajd? Šta su onda izvukli toliku policiju na ulice?

  7. Uplaćuje po manje od 10000 evra da te ne provale, a onda se pitaj na šta je otišlo toliko para, koliko trošite goriva i kolike su dnevnice!!???

  8. Duboko udahni … ovo u prevodu znači , pare otišle na bezbednost stranih državljana koji su ogrtali. Srpsku zastavu I u ime naše države podržali EUprajd, pa jesu li vaši preci zbog toga ratovali za teritoriju….

  9. Nije kostao Mup tri miliona evra,nego nas gradjane je kostao tri miliona,posto smo mi ti koji finansiramo sve javne institucije.

  10. Nije te koštao Prajd, nego fašističke falange koje vlast gaji ili barem toleriše, pa se nekad izmaknu kontroli.

  11. U buduće svako amgažovanje policije treba da plate organizatori bilo kakvog protesta. Ne želim da plaćam angažovanje policije za proteste, navijače i sl.

  12. Ma nije frka,sad ce malo kazne da se naplacuju saobracajne prekrsajne i ko zna jos kakve da nadoknadite.. brzo cete vi to treba vam.jedno pre podne da se naplatite.

  13. Zar nije bilo TO zabranjeno? Slagali ste narod, onako baš providno, baš ste odvratni. Šatro zabrana, sve je to isplanirano unapred, da se narod smiri, pa onda odjednom šetnje i čuda…i to sve iz našeg džepa! Odavno sam razočaran u naš celokupni sistem, a ovo je pečat na sve to. Sa sve Brnabom na čelu. Pi, gamadi jedna!

  14. Nesto nije u redu sa tom cenom. Sahrana kraljice Elizabete ce kostati oko 10 milona evra, uz obezbedjenje za sve drzavnike koji su dosli u 8-milionski London.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.