Olivera Zekić: Da je SNS tražio bilo šta od REM-a, moj odgovor bi bio – odbij u troskocima

Povodom dodele nacionalnih frekvencija

Ostavite komentar


  1. Naravno da nije bilo pritisaka od SNS-a, samo je Vucic NAREDIO da se njegovim licnim televizijama daju frekvencije. A Kruela je postupila po naredjenju, da ne bi u jednom skoku otisla sa sadasnjeg mesta…

  2. Kakavi pritisci vlasti. Pa ova žena je produkt i isturena ruka iste te vlasti.

  3. Ako dobro razumem REM se samoinicijativno ovako ponaša. Nije vam to dobro, rođaci, bolje bi zvučalo da vam je SNS naredio.

  4. Tako talentovano i uvežbano laže, ne znam kako do sad nije postala ministar informisanja. Naravno da sns nije vršio pritisak. Ne mora. Poltroni sve sami urade, nagađajući želje glavnog gazde, odnosno šefa.

  5. a onda je pozvonio telefone, OZ se trgla iz snova i čula šta joj je raditi…

  6. Sve je bilo po zakonu, osim što je mimo zakona odlučeno da se dosadašnji rad ne ocenjuje.
    Nije bilo politike, osim što su izabrane televizije koje podržavaju vladajuću političku stranku.

  7. Još jedan dokaz da je SNS najobičnija sekta, u kojoj svi bez pogovora isupnjavaju želje svog vođe, uz javnu retoriku kako oni misle svojom glavom.

  8. Али СНС није тражио ништа, према томе – одбиј у троскоцима.

  9. Mora da je mnogo lepo živeti bez obraza! Ne razmišljaš o posledicama svog lupetaranja, briga te ko šta misli o tebi, briga te i šta pričaš! Važno je samo da je gospodar zadovoljan!

  10. Čemu ovaj intervju. Ova „gospođa“ ne zaslužuje da joj se intervju pojavi u Danasu.

  11. Pa naravno da ti nisu trazili, ti si tu i namestena jer si i bez trazenja znala sta treba da odradis.

  12. da, da. da je av av bilo šta tražio od nje, ona bi mu samo rekla „u rikverc“. da, da. Kao šta je to isto rekla i jednom visokom diplomati iz jedne velike evropske države. Ovo sve postaje vesela-roza-posle-ručka država.

  13. Ne mora nikakav pritisak.Pa Vucic ne bi nista drugo radio vec pritiskao ove i one. Ma ne, znaju oni sami sta smeju i mogu. Ipo tome se upravljaju. Ako pogrese dobice svoje.

  14. Kao da smo mi debili. Zekićka je produkt SNS. Ili je naredio Vučić ili je uzela debele pare pa podelila sa naredbodavcem.

  15. Izaći će pred javnost,i „Stručno će objasniti“,našoj deci ,majkama ,Intelektualcima,Psiholozima,mladima u Pubertetu,Starčadima starim,kako još 8 godina ,moraju da gledaju Rijaliti,
    i kako je to najbolje za sve njih .U kojem zlu mi živimo

  16. Imaš li ti ženo decu? Da li tvoja deca gledaju Pink i Happy tv?
    Pa prijatno vam gledanje.

  17. Ali „TRN “ u oku su joj N1 i Nova S ,i samo to ponavlja ko papagaj ,eh sto i njih nemogu da kontrolisu gde bi im bio kraj.

  18. Da, u pravu je nije bilo pritiska jer zasto bi pritiskali nekoga da uradi onako kako on hoce. Ona je ovo htela, ona smatra da su Pink i Happy olicenja vrednosti, da onakve emisije koje vredjaju inteligenciju su upravo ono sto i treba jer ovaj narod po njoj nije inteligentan i ne zasluzuje ni da mu se pruzi mogucnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.