Aerodrom Morava kod Kraljeva od danas otvoren za civilne letove

Ostavite komentar


  1. Otvoren još jedna veliki infrastrukturni projekat I više ne moraju građani iz ovog dela Srbije na Aerodrom u Beograd. Još jedan problem u nizu je rešen. Drago mi je da će letovi iz Kraljeva od sutra biti redovni.

    1. Izvini, o čemu ti tako kao da sve znaš. Evo istine. U novembru 2011 god, sam PRIMLJEN, zaposlen, kao jedan od koji će raditi na kontrolnom tornju. Tri godine sam čekao, sa potpisanim rešenjem. Ja i još oko 50 dugih ljudi. A onda, početkom 2015, došli su neki, idioti, koji su poništili regularan konkurs po kojem smo svi primljeni, svima poništili rešenja, i pogodi, poprimali sve iz SNS Kraljevo, bez ikakvog konkursa. Tako, ti i ovi tvoji rešavaju probleme. To ste vi, bruka i sramota ove zemlje. Ali, doći će zakon i u ovu zemlju.

    2. Super, sad do Bangkoka mogu iz Kraljeva…. Ne moram do Beograda, pa da presedam u Dohi. Živeo precednik i da mu kuća vesela, i da pevu i da igru i da se vesele.

      1. Pa valjda su prvo trebali da ugovore letove, pa onda da ga otvaraju. Idi Amin je svojevremeno navodno rekao „mozda nemamo avione, ali imamo zelju za letenjem“. 😉

    1. Krtolica:Pa valjda je trebalo stvoriti uslove gde će ti avioni slećati i polećati pa otvarati linije.

      1. Slecati i polecati?? Ma za tebe kume nije ni traktor, a ti bi vazduplohov.

  2. Veliki dan za sve nas u Srbiji. Veliko rasterecenje za sve one koji putuju negde ili docekuju bliznje a zive u Centralnoj Srbiji.

    1. Hoce li kola ili autobus da parkiraju na aerodromskoj pisti u Kraljevu? Jedino kao parking moze da sluzi, ili ni za sta.

  3. Letece svi osim ikone naseg neba,Aviogenex-a.Pita li se neko zasto?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.