Bez krivičnih prijava zbog blokade Suda

Ostavite komentar


  1. Apsolutno nije istina da je iko od sudija tucen i udaran ! Sto se tice izjave g Milojevica u vezi tuzbe banaka Strazburu, usled toboznjeg pritiska na sudstvo, nije moguce da se tako nesto desi. naime, sudovi 13 zemalja EU su proglasili CHF indeksirane kredite za nepostene i protivzakonite, ukljucujuci i pomenuti sud za ljudska prava u Strazburu, tako da banke tu ne bi imale sta da traze. Inace, do ovoga ne bi ni doslo da je VKS sa Milojevicem na celu radio svoj posao, te da nisu opstruirali resenje CHF indeksacije. Na hiljade predmeta nase sudstvo opstruira, rocista su 9 cak i 18 meseci a ljudi gube krov nad glavom i ostaju im dugovi, uprkos tome da je cela Evropa taj problem resila ! Sada neka VKS trpi blokade gradjana. Samo u Srbiji…

  2. Milojeviću je žao zaposlenih u svom sudu jer ne mogu na vreme deci. A naše dece mu nije žao jer nas banke žive deru već dvanaestu godinu? I Milojeviću, zašto tvoji zaposleni idu kući u 14 sati? Milojeviću, vrhovni sudovi trinaest zemalja su doneli stav da su ovi krediti nistavni. Jedini ti nisi? Zašto? Zašto čekaš od 2007 godine? Šta čekaš? Da pocrkamo?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.