Ćirić: Minimalac bi trebalo da bude oko 30.000 dinara

* "Tigar tajers" i javni sektor dižu prosek zarada u Pirotu, a zna se da većina ne može ni da mašta o prosečnoj zaradi od bezmalo 53.00 dinara
Predsednik Samostalnih sindikata u Pirotu o pregovorima o minimalnoj ceni rada

Ostavite komentar


  1. ljudi moja supruga radi za 25,26,27000 zavisi od mesec srce mi puca od tuge jer radi od ponedeljak do cetvrtak 9,5 sati a petak subotu i nedelju po 13 sati ima samo jedan dan slobodno mesecno i kad radi po 13 sati ima samo jedan obrok radi u brzoj hrani i sprema se samo jedana vrsta hrane nista drugo i taj obrok jede svaki dan vec 8 puna meseca ponekad si kupi nesta jer zamislite svaki dan jedna hrana ista iiii gde je tu inspekcija vikendom radi prekovremono ima nocni rad i lokal radi duze nego sto je propisano znaci srce me boli ali sta cu mucimo se nema kako .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.