EPS-ova aplikacija „Uvid u račun“ počela sa radom, ali vodite računa o nekoliko stvari

Ostavite komentar


  1. Посредник у плаћању мора постојати јер је то договор радикалске власти и приватника како још више оглобити сиромашне грађане. И наравно највећи недостатак је тај што се не може послати стање бројила. У претходној апликацији је то постојало и било је врло брзо послати стање потрошње.

  2. JMBG traže jer je to veza prema ugovoru sa EPS-om. Ali i tu ima kvaka, morate otići kod njih da ažurirate tj. aktivirate NOVI ugovor sa EPS-om. Čak je to navedeno kao zakonska obaveza.
    Naravno, taj NOVI ugovor se odnosi na STARE, višegodišnje korisnike usluga EPS-a.
    O tome ne govore niti igde pominju u opštem obraćanju javnosti.

  3. Није проблем увид у рачун! Проблем је у очитавању бројила! Лажу и краду!

  4. Sramota da puste onakvu glupost od aplikacije, pa to bi i deca u osnovnoj školi bolje uradila.

  5. Prethodna aplikacija je bila bolja jer je sadržala račun koji i dobijamo u kome sve vidi šta smo potrošili zajednička potrošnja itd. U ovoj novoj neki nebitni grafikoni itd. Znači predhodno je bolji, jednostavniji.

  6. Nedam 28 dinara,sve im malo,plus oni nisu sačuvali svoje podatke pa su hakovani,šta mi da očekujemo,neka hvala.ima ih dovoljno neka rade nesto

  7. Ne znam ko je pisao komentare, ali ja sam zadovoljan. Može da se vidi ceo račun, tj da se skine kao pdf dokumenta li nesmeta. Možda je stari način bolji jer smo navikli.
    Ja živim van Srbije i meni znači da radi uvid u račun, nije važno da li je kroz zvaničan sajt epsa ili aplikacije. Dajem ocenu +

  8. Ja sam se pre toga registrovao na EPS uvid u račun i funkcioniše. Medjutim na novu aplikacuju za ulogvanje ne možeš ući sa starom lozinkom i identifikacionim imenon

  9. Ja na svoje ime imam 5 strujomera a preko aplikacije mogu da pretrazujem samo na jednom racunu. Šta sad?

  10. Dada
    2. april 2024. u 14.20

    Ja na svoje ime imam 5 strujomera a preko aplikacije mogu da pretrazujem samo na jednom racunu. Šta sad?

    Znači da lažeš.

  11. Znači, nije do stanovanja u stanu, nego do stanovanja kod gazde.
    Ok je aplikacija, ali može i bolje. Stvarno je bezobrazno što su letos uveli proviziju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada? 10

Među potpisanim sporazumima tokom posete Si Đinpinga, nema elektroenergetike: Beograd balansira između investitora sa Istoka i Zapada?

Među brojnim sporazumima Srbije i Kine, koji su potpisani tokom zvanične posete predsednika te zemlje Si Đinpinga Beogradu, nema nijednog iz oblasti elektroenergetike, a razlog za tako nešto treba tražiti u činjenici da je u tom segmentu naša zemlja prevashodno vezana za evropske standarde, smatra domaća stručna javnost.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.