Građani ne znaju kako vlade troše njihov novac

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Nas su davno opljačkali. Sad kradu iz manjka. Rodiš se i odmah dužan 1.200 evra. Danilovom tati.

  2. Mehanizam trošenja novca je prost,radi se za što veću proviziju,poslove dobijaju firme koje mogu da vrate 10%-15%-30% od ugovora plus 100% od aneksa ugovora,potom novac kreće piramidalno prema vrhu.Takav novac se koristi za razne projekte od kupovine glasova do kupovi svega………

  3. Kad neznaš i nećeš ništa da radiš neboj se, uvek ti ostaje politika. Kad osetiš blizinu para koje niko ne čuva dobićeš i inspiraciju kako da dođeš do njih i odradiš „šemu“ u svoju korist. Zato su braća daltonovi idealan par. Jedan izvodi predstavu, diže prašinu i galami da nam skrene pažnju dok drugi trpa lovu u džakove. Siguran sam da se ta lova neće trošiti u sirbistanu.

  4. O vrlo vaznom podatku vise niko i ne spominje a rec je o preko sest milijardi evra koje su utrosene na nezakonit nacin pa ako uzmemo da je ugradjivanje od 20 do 30% onda o kakvom transparentnom trosenju no ca govorimo.

  5. Ovo je sustinska razlika Zapada i ostalih Starinskih drzava. U drzavama Zapada narod se izborio da vlast bude servis gradjana, odnosno da se kontrolisu finansije i to javno. Starinske drzave koje za sada predvode Rusija i Kina ovo ne zele jer vladarima ne treba kontrola.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

7. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.