Građanima prete sudski troškovi i troškovi advokata

Protest advokata i klijenata banaka ispred sedišta Vrhovnog kasacionog suda

Ostavite komentar


  1. Za početak ovo pitanje valja pravno internacionalizovati. Banke su banke, hoće da zarade, ali postoje i određena međunarodna pravila i standardi koji se ne mogu tako kršiti. ZOO je ostao najprogresivniji normativni akt bivše SFRJ, upodobljen je sa svim vodećim pravnim normama gradjanskog prava u svetu, a koliko vredi to možemo da znamo ako ovu stvar valjano internacionalizujemo!!!

  2. to ti se obije o glavu. Banke su tu da zarađuju, a nikoga ne teraju da uzimaju kredit.

  3. To sto prica gospodin iz udrizenja banaka je laz, posto su vec pocele da se donose obijajuce presude, odnosno presudjeno je u korist banke, I da su advokati koji uredno zastupaju banke trazili troskove postupka I isti Im dosudjeni u postupku.

  4. Da li je moguće da advokati i dalje nemaju pojma ili prave neki svoj spin? Apsolutno se ništa nije promenilo sa dopunom stava. Pitajte nekog sudiju da vam objasni, a ne druge profesije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.