Gradonačelnik Kragujevca: Ne potpisujte ništa što vam Fijat ponudi

Ostavite komentar


  1. Pa da niste promenili zakon o radnim odnosima i kolektivnim ugovorima mozda bi moglo nesto da se uradi, ovako gosn gradolnacenice ne stajte na muku napacenom narodu i ne pravite se kao da vam je stalo, odavno je sve propalo, ne zelim da budem pesimista ali diversifikacija mozga nije moguca, to je funkcija na lokalnom, parlamentarnom i predsednickom nivou, a tu narod ne moze mnogo da uradi, napacen je to zivot…

  2. Nadam se da ce se ova situacija oko Fiata zavrsiti povoljno za kragujevacke radnike.

  3. Ovde se ne zna ko je gluplji, ovi radnici, ili ovaj Gradonačelnik?!

  4. Znam da to nije lako, ništa nije lako u Srbiji, ali ukazala vam se prilika koju drugi nemaju, da odete iz ove vuko.ebine i da vam je obezbeđen posao, šta čekate. Bilo koja od te četiri zemlje je neuoporedivo pristojnije mesto za život od Srbije. Ovde je su nada i sreća rekle laku noć, dok se zlo razbaškarilo. Samo vučićoidi i rusofili uživaju u orgijama bede i smrti.

  5. Poslodavac nema pravo da radniku ponudi posao koji je ydaljen vise od 100 km od mesta stanovanja kao alternative ali ima pravo na program tehnoloskog viska. Ovde je samo najspornije sto je taman istekao ugovor po kom su radnicima Fijata zarade isplacivane iz budzeta (sto se tice Fijata radili su dzaba) sto govori kakav smo mi imali nakaradan I stetan ugovor sa ovom stranom kompanijom zbog sitnih politickih poena. Koliko je Fijat kostao Srbiju mozda ce nekad neko uspeti da izracuna. Svakako se radi o milijardama eura.

  6. Buducnost dece je zagarantovana na baushteli a tigar je u govnima zar sumnjate.

  7. Pa sta vi pišete i kome kad ne smete da objavite istinu znaci smo lazete ovaj narod a glumite nesto.Sto ne objavite komentar i istinu koju sam vam napisao a ako hoćete sve možete da se javite da dobijete kompletnu istinu.

  8. Gluplji gradonačelnik ne postoji. Jedva je završio tu svoju školicu pa kome on da pomogne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.