Marketing kod Er Srbije "JU" na letovima Turkiš erlajnsa za Kanadu 1Foto: Shutterstock/DenisKlimov

Aviokompanije Er Srbija i Turkiš erlajns proširile su kod-šer saradnju, tako što je Er Srbija dodala svoj marketing kod na letove ka destinacijama u mreži Turkiš erlajnsa u Kanadi, saopštila je Er Srbija.

Srpska nacionalna avio-kompanija je dodala svoj „JU“ kod na letove Turkiš erlajnsa između Istanbula i kanadskih gradova Toronta, Montreala i Vankuvera, čime je po prvi put omogućeno prisustvo marketing koda Er Srbije na tržištu Kanade.

Letovi su već dostupni za kupovinu na sajtu airserbia.com, za putovanja počev od danas, 19. septembra.

„Nastavljamo da razvijamo naše dugogodišnje partnerstvo sa Turkiš erlajnsom. Zahvaljujući novoj ekspanziji u oblasti kod-šer sporazuma, putnici će imati priliku da preko Istanbula otputuju do tri važna i velika kanadska grada. Letovi do Kanade su od izuzetnog značaja za brojnu dijasporu zemalja iz regiona šireg Balkana, kao i za sve druge koji poslovno ili turistički žele da posete Kanadu“, izjavila je Ivana Miklja Mučalov, menadžerka međukompanijskih poslova i alijansi Er Srbije.

Dodavanjem novih gradova u Kanadi, proširena kod-šer mreža sada uključuje 21 destinaciju Turkiš erlajnsa, na koju je Er Srbija dodala svoj marketing kod. Letovi su dostupni iz Istanbula, najvećeg grada u Turskoj, koji je sa Beogradom povezan sa više letova dnevno i srpskog i turskog avio-prevoznika tokom cele godine.

U aprilu ove godine, srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj „JU“ kod na letove Turkiš erlajnsa između Istanbula i Sao Paola, i na taj način po prvi put omogućila prisustvo marketing koda Er Srbije na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkiš erlajnsa iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija. Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj „TK“ kod na letovima Er Srbije do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari