Mihajlović: Eksploatacija jadarita će biti čista ili se neće raditi

Ostavite komentar


  1. Ko njoj veruje jos u ovoj drzavi? Ona njena najava da ce struja pojeftiniti za 20% a mozda i vise kada oni dodju na vlast je u rangu one o 1000 evra Mladjana Dinkica. Njoj od tada ne verujem nijednu jedinu rec.

  2. zorka koridorka prica bajke za laku noc deco, i ona ce jednog dana kao veliki vezir srbije da kaze da su reci izvucene iz konteksta

  3. Da, da, da, država koja se brine o narodu i sve radi „zdravo i čisto“, kao što je „zdravo“ posaditi fabriketinu guma usred rodne ravnice i skrivati od građana procenu uticaja na životnu sredinu, izbacivati ih iz zgrade opštine kada zahtevaju da učestvuju u javnoj raspravi koju onemogućite, zato što znate koliko je to „zdravo i čisto“? Licemeri.

  4. Hahahaha, ovo je vic godine! Da se kladimo da će da se kopa, i to sve u šesnaest! Pa ovoj vlasti je važnija kinta od zdravlja naroda, u to smo se već iks puta uverili!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.