Moderan dispečerski centar u GSP "Beograd" 1Foto: BeoInfo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i njegov pomoćnik Borko Milosavljević obišli su danas renovirani dispečerski centar GSP „Beograd“, u koji je uloženo 8,5 miliona dinara kako bi bio uspostavljen moderniji sistem za upravljanje saobraćajem.

Ovde se slivaju sve informacije o javnom gradskom saobraćaju i sada možemo mnogo brže da reagujemo, produžimo ili skratimo linije i ovo je još jedna od lepeza usluga koju GSP može da ponudi građanima Beograda, rekao je Mali.

On je istakao i da je posle 25 godina rekonstruisan i restoran društvene ishrane, koji svakog dana koristi više od 2.500 radnika tog gradskog preduzeća, prenosi Beoinfo.

Mali je podsetio i da su završeni radovi na rekonstrukciji pogona „Centrala“, kao da su u toku radovi u pogonu „Kosmaj“.

Očekujemo isporuku deset novih Ikarbusovih autobusa u sledećih nekoliko nedelja, 12 novih školskih autobusa, a još 30 zglobnih naručeno je do kraja godine, rekao je Mali.

Apelujem na građane Beograda da nam pomognu, jer sve ovo što sada radimo ne možemo da održimo bez njihove pomoći. To se odnosi i na plaćanje karata i na čuvanje vozila od uništavanja, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari