Nelojalne konkurencije pod Kamarašom zaista bilo?

Kamaraš je preko svoje posredničke firme uvozio materijal i opremu koju je plaćala država kao vlasnik Železare
Evropska komisija pokrenula istragu o navodnim damping cenama u Železari Smederevo

Ostavite komentar


  1. Niti je Kamaraš bio spasitelj kako ga je predstavio Vučić tako ni kinezi neće ništa uraditi a mi svi platit ćemo debelu cenu za promašaje Vlade. O milijardama evra koje su otišle pored železare i u Fijat i RTB da i ne govorimo. Ti "uspesi" upropastiše celu Srbiju.Ko to nevidi teško njemu i nama.

  2. još jedan primer korumpirane autokratije koji krade od federalnog budžeta Srbije, i gde će poreski obveznici morati da plate za mnoge godine koje dolaze, dok se nekoliko ekstremno bogatih.

  3. Na stranu da li je trebao da posluje on kao Direktor jedne Firma sa firmom u kojoj on ima udeo, ali… : Kamaraš je preko HPK inženjeringa, koji je angažovala Vlada Srbije, rukovodio radom Železare Smederevo. On je preko svoje posredničke firme uvozio materijal i opremu koji je plaćala država Srbija, kao vlasnik Železare, a ne Kamaraš. Zasto je Kamaras trebao da placa opremu i materijal za Zelezaru???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.