Ovogodišnji Sajam turizma posetilo više od 40.000 ljudi 1foto Miroslav Dragojević Danas

Ovogodišnji 45. Međunarodni sajam turizma i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme imali su 42.453 posetilaca.

Kako navode organizatori, od prvog dana vladalo je veliko interesovanje posetilaca, a svakog dana pojedinačno bilo je više posetilaca nego prošle godine.

Oni dodaju i da ovogodišnji događaj beleži i rekordan broj poslovnih susreta u programu b2b, preko 500 održanih sastanaka organizovanih u saradnji Privredne komore Srbije, Beogradskog sajma i Evropske mreže preduzetništva.

„Ovaj program privukao je veliki broj učesnika iz različitih sektora turizma, a izvanredan rezultat je snažan indikator potencijala za dalji razvoj saradnje i partnerstava u turističkom sektoru. Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“ u halama 1, 1A, 2A, 2C i 4 predstavljena je celokupna turističa privreda, noviteti i trendovi u turističkom, hotelskom i ugostiteljskom biznisu, a okupljeni su svi renomirani domaći i strani učesnici, instutucije, kompanije, stručnjaci, kao i veliki broj zainteresovanih posetilaca, zaljubljenika u putovanja“, kažu sa Sajma.

Organizatori ističu da je na Sajmu turizma učestvovalo preko 400 izlagača, turističkih agencija, organizacija i hotela iz više od 27
zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari