Poslanik SNS štrajkačima glađu: Vaši muževi i deca trpe zbog vas

U pogonu Gumoplastike radnike koji već tri dana ne uzimaju hranu posetio i Zoran Stanković

Ostavite komentar


  1. Danasoid služi samo izvrtanju reči u njihovu korist, a sve zarad pljuvanja Vučića. Čovek lepo kaže da je zabrinut za njih, za njihovo zdravlje i da će problem biti rešen.

    1. Ti za koje se Vučić brine su u zemlji, ili otišli iz zemlje.
      Više Vučić brine o kinezima i arapima i šiptarima, nego o srbima,

      1. Glupa prica! Zasto im se ne plate zarade da kupe da jedu,da plate obaveze,da zive kao ljudi…Svako moze da brine za nas iskreno ili lazno,ali zamena teza je da briga moze zameniti hranu…

  2. Kao da će im pomoći ova ekipa koja se vraća iz Kine! Boli ih uvo za radnike (a moraju i da podele poklone koje su doneli).

  3. Poštovani radnici, pa zar u Bujanovcu socijalni program ne isplaćuje država Kosovo? #razgraničenje

  4. Puna podrška radnicima!
    Ovo je samo jedan primer stradanja radnika širom Srbije. za njihov položaj najodgovornija je država. Zvuči licemerno savet poslanika da radnici prekinu štrajk, jer zbog njih trpe njihova deca i porodice. Čekanje da se vrati delegacija iz KIne samo je potvrda činjenice da su zakazale sve institucije sistema, a radnici odavno nemoćni i uništeni. Štrajk glađu je najteža vrsta štrajka, ali ovi radnici su već godinama gladovali i van fabričkih hala. Ovakav štrajk je poslednje sredstvo odbrane golih života radnika i njihovih porodica i sredstvo skretanja pažnje javnosti na to. Ovim i drugim radnicima Srbije, koji su ostali bez zarada, overenih zdravstvenih knjižica, uplaćenih sredstava za penzijsko i socijalno osiguranje, socijalnih programa i bez posla upućujem punu podršku!

  5. Botovi se gnušaju štrajkača glađu, a zaboravljaju da je to najbrži put da se postane predsednik republike.

  6. DRŽAVNA DELEGACIJA
    Srbija,Srbija
    Izem ti Državu u kojoj treba da gladni radnici čekaju da im se najvažniji državnik (danas u celom svetu i šire) vrati iz Kine! I kakve veze on ima sa ovim problemom. A gde je g-din Brnabić!

  7. Oooo vidim botovi I sendvicari veoma aktivni,dobro bre jeste li krsteni ljudi pobogu,kako vam ne dosadi da budete negativni,sta cete kada AV skvikne,jel tolika frka za sendvic,evo dacu vam ja po dva komada,sendvica,ajmo sad udri po minusi

    1. Брате мој,
      Не секирај се за ботове.Чим им квикне овај , очас, док удариш дланом о длан, отићи ће другом вођи на поклоњење. Зато ће Срби, овакав “јуначки“ народ и убудуће да трпи, како турски, тако и зулум свих наредних,који ће га експлоатисати до последњег Србина.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.