Pro Tent: Sve u vezi sa planiranim postavljanjem Grčića na mesto direktora nema veze sa istinom 1 foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Preduzeće „Pro Tent“ koje obavlja poslove mašinskog održavanja, između ostalih i za potrebe Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ (EPS), saopštilo je danas da navodi o postavljanju bivšeg direktora EPS-a Milorada Grčića na čelo tog privrednog društva „nemaju veze sa istinom“.

Iz tog preduzeća su za televiziju N1 rekli da je prošle nedelje održana redovna skupština tog privrednog društva, i da na njoj nije bilo reči o razrešenju sadašnjeg i imenovanju novog direktora.

Dodali su i da nije zakazana vanredna sednica skupštine tog preduzeća, koja jedina imenuje i razrešava direktore.

Iz „Pro Tenta“ su naveli da „sve u vezi sa planiranim postavljanjem Grčića nema veze sa istinom“ i zatražili od medija da  „šire neistinite informacije“.

Mediji su ranije preneli izjavu nekadašnjeg predsednika Sindikata radnika EPS Milana Đorđevića da „prema informacijama koje ima, nadležni planiraju da na funkciju direktora ‘Pro Tenta’ od 1. aprila postave bivšeg prvog čoveka EPS Milorada Grčića“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari