Procene za Komercijalnu: Od „manje od 450 miliona“ do „bar 700 miliona“

Stručnjaci o privatizaciji najveće državne banke nakon prikupljanja pisama o zainteresovanosti

Ostavite komentar


  1. Problem komercijalne banke je (starosna) struktura klijenata ipa i službenika na šalterima. Juče sam proveo u redu 35 minuta da bih uplatio dinare na svoj tekući račun. Ispred mene je bilo 3 penzionera, ljudi dolaze u banku da se ispričaju i da provere stanje na računu. Nažalost, strane Banke takve klijente ne žele, jer službenik na šalteru mora danas da bude efikasan, a ne da objašnjava kako se koristi DINA kartica i da proverava stanje ljudima na računu (koliko god imao razumevanja za starije osobe). Verujte mi da bi bar 50% penzionera za 2 dana naučilo kako da koristi karticu kada bi znali da ne mogu da dobiju informaciju na šalteru.
    I pored toga što Menadžment Banke zna kakve klijente ima, i zna za duge redove u filijalama zbog čega mlađi klijenti prelaze u druge Banke, oni nemaju ni jedan bankomat koji omogućava uplatu novca na bankomatu, kao što recimo ima Unicredit.
    O komplikovanoj aplikaciji za M-banking da ne pričam.
    Sve u svemu, većini će svanuti kada se Komercijalna proda, a naši dragi penzioneri će pod stare dane ipak morati da nauče da idu na bankomat umesto na šalter.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.