Shoppster dobitnik još dve prestižne marketinške nagrade 1Foto: Shoppster

Kompanija Shoppster osvojila je dve nagrade na prestižnom međunarodno priznatom takmičenju za digitalne kampanje i projekte u Srbiji IAB MIXX Awards. Shoppster kampanja „Sve na jednom mestu“ dobitnik je priznanja u kategorijama – Social media i E-commerce.

„Veoma smo ponosni što smo osvojili ovu prestižnu nagradu na MIXX Awards dodeli. Ovaj uspeh je rezultat izuzetnog truda i kreativnosti našeg marketing tima. Zahvaljujem se celom timu na njihovoj posvećenosti i inovativnom pristupu, koji su nas doveli do ovog priznanja,“ rekao je Filip Đorović, direktor marketinga kompanije Shoppster.

IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) su jedino globalno takmičenje koje je 100% digital, sa ciljem da prepozna i istakne savršenstvo egzekucije digitalnih strategija i medijskih kampanja. IAB Serbia organizovala je ovo takmičenje šesti put zaredom, a nagrade su sinoć uručene pobednicima u 15 različitih kategorija.

Shoppster je u poslednje dve godine ostvario uzastopnu stopu rasta prometa od 100% sa preko 19,5 miliona minuta poseta zadovoljnih korisnika.

Podsećamo, kompanija Shoppster u poslednjih šest meseci dobitnik je mnogih prestižnih nagrada – eComm CHAMPION, kao i priznanja Marketplace of the year i Best digital campaign na HotSpot eCommerce takmičenju i uz to, dobitnik priznanja za najbolju e-commerce i najbolju digitalnu integrisanu kampanju na Festivalu integrisanih komunikacija Kaktus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari